SNAR Homestay
Penginapan Selesa di Jitra, Kedah
 
Sila semak kekosongan rumah sebelum membuat tempahan
Pilihan Yang Tepat.

Sebagai Bandar pengajian, homestay penginapan anda amat berdekatan dengan Institut Pendidikan Guru Kampus Darulaman (IPDA), Institut Aminuddin Baki (AIB), Institut Latihan Perindustrian Jitra (ILP Jitra), Politeknik Sultan Abdul Halim Mu’azam Shah (POLIMAS), Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN Jitra), Kolej Komuniti Bandar Darulaman, SM Sultan Abdul Halim (SBP), Maktab Rendah Sains Mara (MRSM Kubang Pasu), Sekolah Sukan Negeri Kedah iaitu SMK Tunku Anum Tunku Abdul Rahman, Universiti Utara Malaysia (UUM) dan Akedemi Binaan Malaysia (ABM Sintok).
Tidak ketinggalan juga Kolej Tentera Udara atau Sekolah Latihan Penerbangan TUDM juga terletak di sini.
 


Plan lokasi ke SNAR Homestay.....
Senang jer dekat exit highway lak tu..... Semua pusat pengajian ada lak kat sini. Keliling homestay. Fuhh!! senangnya duduk di SNAR Homestay.

Nak Makan..... Mudah jer !!

Lapar..... Jam 2.00 pagi pun tak kisah. Masih lagi boleh pekena. Nak makan goreng ayam, KFC buka 24 jam.
 
Anda nak makan... Tak perlu berkereta!!  Anda hanya perlu jalan kaki dari Homestay lebih kurang 3-4 minit dan anda boleh menikmati makanan kegemaran anda. KFC dan Secret Recipe tersedia untuk anda. Homestay Penginapan anda pastinya bercahaya sepanjang masa dengan gerai gerai Char Kueh Teow dan lain lain gerai yang meneruskan aktiviti jualan mereka hingga ke jam 3 pagi. Tak ketinggalan juga seven-eleven yang beroperasi 24 jam berdekatan anda.

Tepuk dada... tanya selera. Apa pilihan anda.

Kemudahan ATM.

Jika anda perlukan duit cash, semuanya berada dilokasi berdekatan anda. Lihat saja plan lokasi diatas. Atau anda boleh terus sahaja ke bank berkaitan di sekitan pekan Jitra yang hanya mengambil masa 4 minit berkereta. Antara bank yang ada ialah Maybank, CIMB, BSN, Bank Islam, Bank Rakyat, RHB bank, dan banyak lagi.....
 
 

ATM Maybank

Mesin ATM ini berada di stesen minyak Petronas berdekatan anda..
 

ATM Bank Islam

Mesin ATM ini berada di Pasaraya YAWATA berdekatan anda. Anda juga boleh terus ke Gerbang Politeknik Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, Jitra, Kedah Darulaman. ATM juga boleh didapati disitu.
 

ATM Bank Rakyat

Mesin ATM ini berada di Pasaraya YAWATA berdekatan anda. Tidak cukup disitu, ATM Bank Rakyat juga disediakan di Hotel Darulaman yang terletak berdekatan Shell 
 

ATM dan Affin Bank

Mesin ATM ini berada di bangunan bank yang tersergam indah berdekatan anda.. 
 
 
Tercari cari
Kapsul Minyak Zaitun
dan Kapsul Habbatussauda'
dgn teknik perahan sejuk
 
 
 
Minuman Kecantikan &
Kesihatan berasaskan
sarang burung walit
yang digabungkan
dengan ramuan terbaik

 
SE7EN
Ramuan remedy untuk 
mengelakkan vena terumbat 
atau kolestrol tinggi